Audiovisual

Som una productora de cinema i vídeo en formats innovadors.

Fashion Films

Fashion Films

És el format més innovador en el mercat àudiovisual. Una nova manera de lligar màrqueting amb creativitat.

Com son

Peces d'entre 1 a 15 minuts on s'explica una història, narrativa o visual, que impacta en l'espectador. Representa una marca o un producte però no es fa avinent fins el final mentre que, sutilment, apareixen detalls en el vídeo resultant. Destinat a les xarxes online, les grans marques, principalment de moda, han apostat per aquest format amb directors de prestigi com Martin Scorsese o Roman Polanski, i estrelles com Scarlett Johansson, Nicole Kidman o Marion Cotillard.

Bloc

Podeu veure una sel·lecció dels millors Fashion Films al nostre bloc de referència en el sector.

Human Films

Human Films

La promoció de les entitats socials i humanitàries veuen la llum en el món àudiovisual mitjançant aquest producte.

Com son

La creativitat i canvi d'hàbits del consumidor àudiovisual han proporcionat aquest nou llenguatge per difondre entitats i activitats relacionades amb el món solidari i humanitari. Els Human Films són històries emotives que arriben a l'espectador, de durada curta i amb una clara intenció de conscienciació. Nosaltres produïm aquest producte amb una voluntat clara de donar a conèixer aspectes poc tractats, i amb una intenció de que arribin a les xarxes socials.

Bloc

Trobaràs una sel·lecció dels millors Human Films al nostre bloc.

 

 

Així mateix, Alpha Disseny Produccions ofereix tota una sèrie de produccions per a empreses, comerços, entitats i associacions com els Lipdubs o els Vídeos promocionals, formats que són eines bàsiques pel màrqueting actual.

Estem llestos per treballar amb vosaltres

Tenim les millors solucions del mercat

Facebook Twitter