Qui Sóm

 

Si ens retrobessim amb una hemeroteca virtual on poguessim consultar els inicis d'una idea recreariem els detalls amb tota definició. Una idea que es va iniciar en el 1999, quan es va projectar en l'empresa familiar un nou inici, un començament, una tasca arriscada alhora de plantejar un camí a seguir: Internet. Un nom que, en aquells moments, encara no era del tot familiar i que varem encarar amb totes les conseqüències i que ens va permetre iniciar un camí fins arribar on som ara.

 

Així va néixer la idea de cobrir comercialment una llista de portals que varem crear en el seu moment, les quals van funcionar immediatament, i que ens van convençer que les idees innovadores i arriscades, amb esperit i sacrifici, poden resultar exitoses. Aquesta tasca va ser molt fructífera fins que, deu anys després, ens vam decidir per crear la nostra empresa aprofitant tota l'experiència d'aquests anys i, a més, donant un pas endavant en una forma diferent de treballar que, convençuts, ens havia de fer créixer tan personal com laboralment.

 

El 4 de gener de 2010 va néixer Alpha Disseny, una ambiciosa agència que volia seguir, en un inici, l'estela dels treballs anteriors. I ho vam fer. Varem heredar el producte estrella Tot Nuvis, una guia nupcial, la primera i única en català, que va ser i és el motor d'aquesta secció que anomenem Sites.

 

De nova creació van ser Futbol Barcelona, una revista online dedicada a l'actualitat del Barça, Restaurantes Selectos, la revista gastronòmica amb els millors restaurants, Outlets Ofertas, una guia online per trobar els millors recursos al millor preu, Turismo en Londres, la informació més completa de la capital londinenca i Comer Sano, un portal d'orientació sobre l'alimentació sana i natural.

 

Posteriorment, van aparèixer Va de Boda, la guia nupcial nascuda de l'èxit de Tot Nuvis, i presentada per a tot l'estat espanyol i, finalment, Festes Catalunya, la més acurada informació de les festivitats catalanes, poble per poble, van ser fins el moment els darrers productes d'una àrea que ens ha portat a un nou nivell d'efectivitat i progrés empresarial.

 

El 2012 es va posar, doncs, en marxa una nova secció anomenada Publicitat i Màrqueting. Sorgida des de la base de noves projeccions online i de donar noves respostes als clients que volen fer créixer els seus negocis, la nova àrea es basa en donar una projecció del tot innovadora en el món del màrqueting, incloent-hi les noves tecnologies i els nous recursos mediàtics com les xarxes socials conjuntament amb la creació de disseny de pàgines web i altres aspectes que introdueixen als clients en un món diferent i més productiu, una zona pensada per a la gent que vol donar un pas endavant i avançar-se als nous temps.

 

Finalment, 2014 dóna llum a un gran projecte paral·lel, la producció audiovisual, i més concretament en els Fashion Films, una iniciativa quasi pionera al nostre país i que ofereix nous llenguatges visuals que combina la creativitat i el màrqueting. Així mateix, durant aquest any s'inicia l'àrea de Formació, un lloc on qualsevol persona podrà trobar cursets basats en la comunicació i el creixement personal.

 

Alpha Disseny es consolida com una de les propostes més interessants i atrevides en el món de la publicitat i el màrqueting. El nostre equip està preparat per afrontar els reptes que això suposa i treballa continuament per a la satisfacció de la gent que confia en nosaltres. Actualment, estem en condicions de presentar-nos com a empresa referent i model de emprenedoria en un sector que demana continuament canvis d'orientació.

 

Estem llestos per treballar amb vosaltres

Tenim les millors solucions del mercat

Facebook Twitter