Màrqueting

 

Perquè cada empresa és diferent, Alpha Disseny projecta i dissenya campanyes de màrqueting i publicitat.

 

Assessorem, recomanem i gestionem les millors accions a portar a terme pel seu negoci de manera personalitzada i a la mida de cada client.

 

Els serveis que oferim estan orientats al públic final prestant especial atenció al Disseny Web, a les Xarxes Socials i al Telemàrqueting.

 

Els Nostres Serveis

Les opcions per la nostra col·laboració són infinites.

Disseny Web

Dissenyem webs per a empreses.

Ens encarreguem del Disseny, de registrar-les, allotjar-les i en fem, si cal, el manteniment per tal de que el web estigui tant actualitzat com ho està el seu negoci.

L’Objectiu és el de transmetre els valors del seu negoci a la xarxa, per això els nostres dissenys són personalitzats i a la mida de cada client.

Xarxes Socials

Obrim perfils, busquem seguidors, i dotem de contingut per fer xarxa social amb la seva empresa, posant a l’abast dels seus clients, tota la informació, promocions, novetats etc, del seu negoci.

Els clients provinents de Xarxes Socials, en un número molt alt de possibilitats voldrà compartir la seva experiència amb el seu grup de seguidors i amics.

Agència

Dissenyem i definim estratègies de màrqueting a mida de cada client i de cada empresa.

Planifiquem i analitzem quin és el millor lloc on anunciar-se, el millor moment i de quina manera fer-ho per tal de rentabilitzar la seva inversió publicitària.

Telemàrqueting

Coneix el grau de satisfacció dels seus clients?

Sap què els agrada dels seus productes i què canviarien?

Trucarem per vostè com si fóssim vostè. Cobrim les neves necessitats oferint-li Atenció telefònica bàsica, concertació de visites comercials, confirmació d’assistència a esdeveniments, enquestes de qualitat, televenda, sinergiant persones i noves tecnologies...

Estem llestos per treballar amb vosaltres

Tenim les millors solucions del mercat

Facebook Twitter