AGÈNCIA DE MÀRQUETING

Disseny web

Dissenyem pàgines web que reflecteixen els valors fonamentals i la imatge de la teva marca.

Oferim una experiència a l’usuari que li resulti atractiva i que li generi confiança. Creem pàgines web que destaquen entre la competència, ràpides i intuïtives. Volem que els teus clients et trobin sense problemes, entenguin el teu missatge i se sentin atrets pel teu negoci.

A més, ens assegurem que la que el teu web compleixi amb els objectius específics de la teva empresa. Sabem que un disseny web de qualitat és crucial per l’èxit de la teva estratègia de màrqueting digital, ja que una pàgina web ben dissenyada augmenta la teva credibilitat.

A més, optimitzem la nostra feina al 100% per millorar el posicionament dels webs que desenvolupem mitjançant tècniques SEO.

Disseny corporatiu

A la nostra agència oferim un servei integral de disseny corporatiu que donarà a la teva marca una identitat sòlida i memorable. Sabem que l’estètica va més enllà del visual, és l’essència del teu negoci. Amb un logotip acuradament dissenyat, una paleta de colors harmoniosa i una tipografia estratègica, transmetem els teus valors i personalitat de manera eficaç.

Ens centrem a crear una presència visual coherent en tots els teus canals de comunicació, des del teu lloc web fins a material imprès i xarxes socials. Això reforça el reconeixement de marca i genera confiança en els teus clients.

Social Media

Utilitzem les xarxes socials per a donar a conèixer la teva marca, productes o serveis, per arribar a una audiència més àmplia i per a dirigir als seguidors i usuaris de xarxes socials cap al teu web.

Creem contingut atractiu i rellevant per a la teva audiència amb l’objectiu d’interactuar amb els usuaris, i així augmentar la visibilitat de la teva  empresa, generant interès i convertint als seguidors en clients.

E-mail marketing

Creem campanyes d’enviament d’e-mails als teus clients amb l’objectiu de fidelitzar-los i promocionar els teus productes o serveis.

Aquesta poderosa eina de comunicació ens permet assolir els teus objectius comercials de manera efectiva, adaptant-nos tant a les teves necessitats com a les dels teus clients.

És ideal per a comunicar promocions, presentar un nou producte o marca, ofertes i promocions puntuals, novetats i notícies i per generar trànsit cap a la teva pàgina web i xarxes socials.

Domini i hosting

T’ajudem a triar el domini que donarà nom a la teva pàgina web. Una bona elecció de domini facilita les cerques en els diferents cercadors, reforça la identitat de la teva marca, et fa rellevant en el teu sector i genera confiança i credibilitat.

Oferim un servei complet per trobar el domini perfecte i allotjar el teu lloc web en un espai ràpid, segur i fiable per al teu projecte. Fem una anàlisi exhaustiva de les teves necessitats i paraules clau i t’oferim opcions de dominis que reflecteixin la identitat del teu negoci.

Màrqueting de continguts

Creem contingut rellevant, de qualitat i atractiu per a la teva audiència, optimitzat per a SEO, per augmentar la visibilitat de la teva pàgina web als diferents cercadors. Ens centrem en temes d’interès per al teu públic objectiu amb la finalitat d’atraure’ls, generar confiança perquè finalment es converteixin en clients. Són molts els avantatges que ofereix el màrqueting de continguts: 

•Redueix costos de publicitat, a llarg termini és més rendible que altres formes de publicitat de pagament, ja que el contingut segueix sent rellevant i útil al llarg del temps.

•Fidelitza el teu client, genera relacions directes i properes amb els teus usuaris de forma natural, oberta, i duradora, i millora la teva imatge de marca.

•És una eina poderosa per vendre els teus productes o serveis, ja que et permet connectar amb la teva audiència de manera significativa, establir la teva autoritat i atreure clients potencials interessats en els teus productes o serveis.

Disseny de revistes digitals, catàlegs i fulletons

Ens especialitzem en la creació de revistes, catàlegs i fulletons digitals que captiven la teva audiència i donen vida a les teves idees. Ja sigui per promocionar els teus productes, promocions o descomptes.

El nostre equip d’experts està llest per convertir les teves idees, serveis i productes en dissenys atractius i professionals.

Creem contingut atractiu i fàcil de llegir. Els nostres dissenys se centren a proporcionar una experiència plaent per als teus lectors, la qual cosa es tradueix en un major compromís i retenció d’informació.