LES NOSTRES MARQUES

01

Festes Catalunya

Des de 2013 difonem festes, fires, mercats i esdeveniments Catalans, amb l’objectiu de promoure l’oci i el turisme de proximitat a Catalunya, a través de la cultura i les tradicions catalanes. Inclou un cercador de Festes on els nostres usuaris poden planificar i organitzar els seus caps de setmana, festes i festius i vacances, garantint-los  una experiència complerta a Catalunya.

02

Tot Nuvis

Som un web dedicat exclusivament al món dels casaments a Catalunya des de l’any 2004 . Oferim consells, idees i tendències perquè totes les parelles de nuvis catalanes, puguin organitzar el seu gran dia. Trobaran tots els professionals necessaris perquè el dia del seu casament tot surti a la perfecció!

03

Fiestas Baleares

Fem difusió de les festes, fires, mercat i esdeveniments a les Illes Balears, amb l’objectiu de promoure l’oci i el turisme de proximitat a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, a través de la cultura i les tradicions Balears. Inclou un cercador de Festes on els nostres usuaris poden planificar i organitzar els seus caps de setmana, festes, festius i vacances, garantint-los una experiència complerta a les Illes Balears.

04

LONDRES TURISMO

En aquesta guia turística, facilitem als usuaris tot el necessari per viatjar a Londres, la capital del Regne Unit. Trobaran el més atractiu de la ciutat: Hotels, restaurants, botigues, espectacles, museus, pubs, consells, llocs d’interès… tot el necessari per gaudir i treure el màxim profit de Londres, garantint un viatge inoblidable.