QUI SOM

Som Alpha Disseny,  una agència de publicitat i màrqueting digital líder des de 2010. Oferim solucions creatives i innovadores per a empreses i organitzacions a Catalunya i les Illes Balears. Amb una àmplia experiència en el sector de la publicitat, el màrqueting i el desenvolupament web, oferim un ventall de serveis de qualitat que abasten diverses àrees.

També treballem amb diferents llocs web de referència dels sectors de l’oci, el turisme, la gastronomia, la cultura, i el sector nupcial.

La nostra missió és ajudar als nostres clients, empreses i professionals, a accedir al món digital i augmentar la seva visibilitat i oportunitat de negoci d’una manera efectiva, creativa i molt propera, mitjançant estratègies personalitzades enfocades a l’èxit empresarial. 

Som una agència versàtil, professional i amb una gran trajectòria, on, per sobre de tot, les persones són el més important. Tractem personalitzadament cada cas, cercant sempre, la millor solució que s’adapti a les necessitats reals, objectius i pressupostos.

Som una gran família!

.